TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by monica On April - 27 - 2012

După cum bine știți, astăzi se desfășoară conferința Women on Web la care avem marea onoare să participăm și la care de-abia așteptăm să ajungem. Este o excelentă ocazie pentru noi de a cunoaște și de a interacționa cu toate femeile senzaționale care au proiecte în online și ne oferă posibilitatea de a face schimb de păreri și experiență și vizavi de proiectul nostru Time For Ads, deoarece noi chiar credem că publicitatea nu a murit, iar creativitatea este și va fi mereu hit.

Women on Web 2012 - ne vedem acolo!

Evenimentul organizat de Evensys în parteneriat cu Activia se va desfășura la Hotel Howard Johnson, va fi moderat de doamna Sana Nicolau și de-abia așteptăm să auzim ce ne vor împărtăși vorbitorii care sunt mulți și toți sunt nume grele din domenii diferite, dar cu precădere specialiști în comunicare și jurnalism. Pe lângă actrița Emilia Popescu și artistul Tudor Chirilă, ne vor povesti și ne vor inspira Amalia Enache, jurnalist Pro TV, Cristian Lupșa, Editor Decât o Revistă, Cristina Bazavan care spunea chiar zilele trecute pe Twitter că își pregătea discursul pentru conferință, Bogdana Butnar, Anca Nistor, Iulian Văcărean, Roxana Farca, Andrei Barbu și Georgiana Gheorghe.

Pe lângă aceștia suntem nerăbdătoare să le cunoaștem și să discutăm și cu toate celelalte colege de breaslă din online. Cu siguranță, scopul evenimentului, acela de networking, implicare și comunicare despre web, proiecte, inspirație și idei, va fi atins.

Ne vedem acolo în mai puțin de o oră, da? De-abia așteptăm să vă cunoaștem. Dacă din diferite motive nu puteți ajunge, evenimentul va fi transmis live online cu sprijinul Radio Lynx.

close
Facebook IconTwitter Icon