TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by alexandra On October - 1 - 2012

Săptămâna trecută a avut loc cea de-a cincea ediție Webstock, cel mai mare eveniment dedicat social media și online-ului românesc ce a reunit profesioniști din domeniu și bloggeri, invitați să împărtășească din experiența lor și să ofere sfaturi prețioase tuturor participanților.

Webstock 2012 – cel mai mare eveniment din online anul acesta cu mai mulți sponsori

Sursă

Anul acesta am simțit că evenimentul a făcut un pas înainte! Evensys și Vodafone și-au unit din nou  forțele și au făcut ca de obicei o treabă excelentă în calitate de organizatori, iar alături le-au stat mai mulți sponsori de data aceasta cum ar fi HP, Huawei, Staropramen și Doncafe.

La standul HP România, invitații au putut testa cele mai noi ultrabook-uri ale companiei, precum și noile multifuncționale HP Ink Advantage care îți permit să printezi de două ori mai mult la același cost. Frumoasele gemene i-au îmbiat pe participanții la eveniment să facă alături de ele poze ce au fost apoi printate și puse pe un panou de unde au putut fi adjudecate de protagoniștii din ele.

HP România - Webstock 2012

HP România – Webstock 2012

Tot HP a creat colțul de relaxare unde maseuri și maseuze au contribuit la destresarea participanților încordați. Ca bonus, s-au împărțit niște acadele super bune din fondant în ton cu nuanțele folosite la stand: alb și bleu.

Cei de la Huawei au avut un stand cu smartphone-uri și un concurs ingenios: trebuia să vorbești cu două doamne mai în vârstă,  să le explici ce înseamnă un smartphone și să le convingi că achiziționarea unui astfel de dispozitiv este esențială pentru a ține pasul cu tehnologia de ultimă oră. Astfel intrai în cursa ce îi recompensa cu un telefon mobil pe cei ce s-au dovedit a fi cei mai convingători.

Huawei Webstock 2012

Staropramen nu s-a lăsat mai prejos și a venit cu ingenioasa idee de a realiza un concurs în care te puteai înscrie cu ajutorul unei tastaturi din cutii de bere cât se poate de funcțională. Toți cei care s-au înscris prin tastarea adresei de e-mail, au avut șansa de a câștiga o excursie pentru două persoane la Praga.

Staropramen Webstock 2012

Doncafe le-a stat alături iubitorilor de cafea pe care i-a energizat, ținut alerți și dornici de socializare pe tot parcursul zilei. Doi barista foarte talentați au preparat pentru participanți cafele espresso și cappuccino ce au împrumutat din aspectul și denumirea evenimentului: Webstock cappuccino, Twittccino, Googleccino+ sau cappuccino Like.

Doncafe Webstock 2012

Bitdefender a împărțit sute de licențe  Sphere și Anti-Theft, iar specialiștii companiei au explicat ce trebuie făcut în caz de pierdere sau furt al telefonului sau laptop-ului sau cum se poate lupta împotriva celor mai noi amenințări informatice. În cadrul tombolei #webstockspa, Orhideea Spa a oferit ca premiu cel mare un card de membru cadou, iar Pepsi a stins setea participanților.

Webstock 2012 s-a desfășurat în ambianța elegantă, caldă și luminnoasă  a hotelului JW Marriott din București ce a pus la dispoziție un spațiu generos, gândit și amenajat special pentru evenimente de o asemenea anvergură.  Personalul amabil, mereu atent  și foarte bine pregătit a avut grijă ca tuturor participanților să nu le lipsească nimic și să se simtă excelent.

Participanți Webstock 2012

Sursă

Ediția din acest an s-a bucurat de o organizare impecabilă, gazde primitoare, sponsori plini de surprize plăcute, participanți dornici să socializeze și să afle lucruri noi. Persoanele alese să vorbească în cadrul conferințelor și a workshop-urilor au impresionat prin profesionalism, discursuri coerente și bine argumentate, toți cu o prezență scenică foarte plăcută.

Mulțumim pe această cale organizatorilor, sponsorilor și tuturor participanților la  Webstock 2012 și așteptăm cu entuziasm și nerăbdare ediția de anul viitor.

close
Facebook IconTwitter Icon