TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by monica On September - 27 - 2012

Parteneriatul dinte o companie producătoare de autovehicule și una de instrumente muzicale ar putea părea ciudat, greu de realizat și, cel mai important, fără să aibă nimic în comun. Totuși, Volkswagen și Fender Musical Instruments Corporation au ajuns la un numitor comun.

Volkswagen Beetle Fender într-un spot cu farmec vintage

Sursă

Colaborarea s-a concretizat într-un model Beetle, creat în ediție specială ce îmbină trăsături specifice ambelor companii.  Noul Volkswagen Beetle Fender și-a făcut debutul oficial la Salonul Auto de la Leipzig din acest an. ”Broscuța” cea nouă oferă o motorizare 2.0 TSI de 200 CP, faruri Bi-Xenon, vopsea metalizată, jante din aluminiu de 18 inch și capace cromate pentru oglinzile laterale. Fender Musical Instruments Corporation a contribuit la această versiune de Beetle cu un sistem audio ce dezvoltă 400w,  are un amplificator pe zece canale, nouă difuzoare  şi patru tweetere Fender DeluxeTM.  Producătorul de instrumente muzicale și-a lăsat amprenta și pe bordul mașinii care este vopsit într-o nuanță ce amintește de lemnul legendarelor chitare Fender.

Spotul realizat pentru promovarea acestei versiuni de Beetle îmbină la rândul ei istoria celor două brand-uri prezentând evoluția acestora de-a lungul timpului și impactul pe care Volkswagen Beetle și muzica redată de chitarele Fender l-au avut în viețile oamenilor. Reclama cu aer vintage trezește nostalgii și hrănește în același timp speranța că parteneriatul din prezent va continua cu succes în viitor.

close
Facebook IconTwitter Icon