TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by monica On April - 27 - 2012

După ce Demi Moore a lansat moda pictorialelor cu vedete însărcinate, iată că încep să apară campanii cu modele în aceeași ipostază. Știam de copertele cu Britney Spears, Monica Bellucci, Christina Aguilera, Mariah Carey și Jessica Simpson, însă nu știam că și modele consacrate ca Cindy Crawford, Eva Herzigova și Claudia Schiffer au astfel de pictoriale în palmares.

Trebuie să recunosc că îmi plac mult mai mult modelele goale și însărcinate pe coperte, poate și pentru că prin prisma meseriei lor acestea au mai multă experiență în a transmite mult mai bine stări, emoții, atitudini și fotografiile lor se diferențiază net de toate celelalte. În căutările mele febrile pe internet mi-a captat privirea și atenția fotografia Alessandrei Ambrosio ce face parte din noua campanie pentru brand-ul brazilian de bijuterii Vivara.

Vivara iubește bijuteriile

Alessandra Ambrosio e un renumit supermodel de talie internațională, iar faima și-a dobândit-o în mod special prin statutul de înger Victoria’s Secret, dar și prin colaborările cu nume grele din lumea modei: Dolce and Gabbana, Moschino, GUESS, Revlon, Giorgio Armani și mulți alții. Pe lângă cariera de model, a avut câteva apariții în seriale de succes și este o activistă și mamă devotată. În prezent se pregătește de venirea pe lume al celui de-al doilea copil și de promovarea brand-ului Vivara. Noua imagine o înfățișează purtând numai bijuterii…și arată foarte bine. Îmi place totul: fotografia alb-negru, cadrul, postura, atitudinea. Ședința foto a avut loc la Copacabana Palace Hotel din Rio de Janeiro sub bagheta a doi maeștri fotografi: Mert Alas și Marcus Piggott.

Brand-ul Vivara a luat ființă din pasiunea femeilor pentru bijuterii si a avut-o purtătoare de cuvânt pe Gisele Bundchen pe care o puteți urmări în clipul de mai jos purtând bijuterii din colecția VivaraI love jewelry“. Între timp sper să apară mai multe fotografii și informații despre noua campanie cu Alessandra Ambrosio.

Sursă foto

close
Facebook IconTwitter Icon