TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by alexandra On March - 6 - 2012

Universal Studios este unul dintre cele mai vechi şi cunoscute studiouri din lume. Acesta a fost înfiinţat în 1912, aşa că da, vă daţi bine seama că anul acesta împlinesc 100 de ani!
Carl Laemmle a fost cel care a pus bazele, Universal Pictures Company Inc. fiind înregistrată în mod oficial în 1925 şi după o istorie îndelungată, studioul a ajuns în 2004 să fie vândut celor de la General Electric care ţin de NBC.

Universal Studios la 100 de ani!

Cei de la Universal au făcut parte din multe pelicule de pe marile şi micile ecrane, printre ele se numără şi filme ca The Hunchback of Notre Dame (1923), Jaws (1975-1987), American Pie (din 1999) şi chiar Despicable Me din 2010.

Logo-ul lor a suferit numeroase transformări de-a lungul timpului aşa cum se întâmplă cu orice companie care ajunge pe cea mai înaltă culme. Au pornit cu imaginea pământului înconjurat de un cerc ca al lui Saturn. Numele scris cu cu font Kentucky avea să rămână atât în istorie, cât şi în minţile oamenilor mult timp. Cu toate că dacă te gândeşti obiectiv, imaginea nu are absolut nimic în comun cu ideea de film, toţi asociem acum logo-ul cu peliculele pe care le-am văzut cândva şi de care ne leagă o suită vie de amintiri. În 1990 au introdus imaginea pământului tridimensională pentru a sărbători cei 75 de ani trecuţi de la înfiinţarea firmei.

Din 1997 până anul acesta a fost folosită o anumaţie de tip CGI (Computer Generated Imagery), iar acum cu acelaşi tip de tehnologie s-a creat imaginea demnă de cei 100 de ani de la începuturile Universal Pictures. Logo-ul, prin grafică şi design, susţine perfect ideea de evoluţie, de vremuri axate pe tehnologie, progres. Cel mai mult îmi plac culorile alese, atât de vii şi realiste şi faptul că globul pământesc e în centru, acolo unde s-a aflat de la bun început. Mă face să mă simt mică, dar mare în acelaşi timp şi mândră că am crescut cu filmele de la Universal. Mai jos aveţi un scurt video ce recapitulează evoluţia lor. Nu-i aşa că vă trezeşte amintiri? :)

Sursă foto Wikipedia

close
Facebook IconTwitter Icon