TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by monica On September - 6 - 2012

Uniqlo, compania japoneză de îmbrăcăminte, a pus la punct un plan de business ambițios și intenționează să cucerească piața nord-americană prin deschiderea a sute de magazine pe parcursul următorului deceniu.

Uniqlo colaborează cu o legendă a Internetului

Sursă

Cu această ocazie, cei de la Uniqlo au anunțat în primăvară parteneriatul cu celebrul tenisman Novak Djokovic. Campania de promovare a brand-ului, intitulată “People” și aflată în plină desfășurare în Statele Unite, reunește și alte celebrități: jucătorul de fotbal american Joe Montana, coregraful Benjamin Millepied, femeia de afaceri Brit Morin și bucătarul Danny Bowien. Ultima vedetă care s-a alăturat proiectului Uniqlo, este o legendă a Internetului pe care, cu siguranță, o cunoașteți deja foarte bine. Este vorba despre pisoiul Maru.

Pisoiul a devenit celebru cu pasiunea sa pentru cutii, filmulețele cu el având în prezent aproape 175 milioane de vizualizări pe YouTube. Pentru că Maru a devenit o vedetă în adevăratul sens al cuvântului, stăpâna lui i-a creat și un blog, pentru care a fost și premiat, și un cont pe Facebook. Mai nou a devenit imaginea brand-ului japonez Uniqlo care speră să devină în Statele Unite cel puțin la fel de celebru ca pisoiul.

Maru este protagonistul unui spot ce promovează un joc interactiv denumit  ”Lucky Cube with Maru“.  Jocul îl înfățișează pe pisoi mirosind patru cutii, fiecare conținând un premiu pe care jucătorul îl poate câștiga. Tot ce trebuie să faceți pentru a afla ce conțin cutiile, este să urmăriți spotul de mai jos. Maru este acolo pentru a vă ajuta, desigur. :)

close
Facebook IconTwitter Icon