TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by monica On May - 25 - 2012

Consider că un produs incită creativitatea unui publicitar cu atât mai mult, cu cât calitățile acestuia vorbesc de la sine și nu prea lasă loc de subtilități și interpretări ingenioase. Un astfel de produs este guma de mestecat, care a trecut de la statutul de divertisment la cel de produs de nădejde în menținerea igienei orale. Motivele pentru care mestecăm gumă, sunt evidente: ea asigură o respirație proaspătă și curăță dinții, ținând astfel la distanță cariile.

Pe măsura trecerii timpului, guma a mai dobândit și proprietatea de albire a dinților. Trident White este un astfel de sortiment, iar cei de la JWT din New York au creat niște imagini foarte sugestive pentru ea. Știm că inamicii unor dinți albi și strălucitori sunt fumatul, vinul roșu, unele fructe, dar și băuturile pe bază de cofeină.

Print-urile celor de la JWT NY au avut în vedere cafeaua ca motiv de pătare și îngălbenire a dinților și au realizat imaginile de mai jos care au ca protagoniste niște pahare de cafea cu manșoanele aferente. Consumul de cafea mai are un dezavantaj și anume o respirație nu prea grozavă care seamănă cu ceva ce are culoarea pe care cafeaua ți-o lasă pe limbă. Dacă inițial am fi tentați să credem că Trident White asigură numai o respirație proaspătă, sloganul “Don’t coffee-block your smile” ne lămurește că guma în cauză protejează zâmbetul de petele de cafea.

Eu zic că cei de la JWT NY au mers direct la țintă cu aceste print-uri și promovează eficient calitățile gumei de mestecat Trident White.

Trident White protejează zâmbetul de petele de cafea

 

Trident White 2

 

Trident White 3

 

Sursă

close
Facebook IconTwitter Icon