TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by monica On December - 17 - 2013

Atuurile fizice, talentul, munca depusă, dar și un dram de noroc au fost cerințe necesare pentru ca trei tinere din România să înceapă o carieră de succes în modelling. Faptul că două dintre ele au reușit să-și impună numele în lumea modei la nivel internațional, le-a permis să facă pasul următor și să-și continue dezvoltarea profesională și în alte domenii artistice.

Cea de-a treia și-a început cariera de fotomodel devreme, pe când era o adolescentă, în Statele Unite, carieră pe care a continuat-o și după mutarea în România. Însă ea și-a dorit mai mult din punct de vedere profesional și, în foarte scurt timp, norocul i-a surâs și s-a lansat în muzică cu ajutorul lui Tom Boxer. Prima încercare de a pătrunde pe piața muzicală din România datează din 2009 când Antonia a marcat prima ei colaborare ca interpretă cu Pink Room pentru piesa Roses on fire, care a atras atenția tuturor asupra ei.

Antonia pe când lucra ca model

Antonia pe când lucra ca model

foto

Evoluția ei profesională continuă cu o ascensiune spectaculoasă în prima jumătate a anului 2010 în urma parteneriatului cu Tom Boxer alături de care lansează mai multe melodii de succes. Ultima parte a aceluiași an punctează o altă reușită pentru Antonia, de data aceasta pe plan personal, prin aducerea pe lume a primului copil, o fetiță.

După concediul de maternitate, Antonia revine în forță în 2011 când schimbă registrul muzical care o consacrase și trece de la ritmurile de club la R’nB cu piesa Marionette.

Cariera muzicală începută cu dreptul în 2009 se va consolida în următorii ani când interpreta va dovedi că are talent abordând diferite stiluri muzicale în piese cu priză la public. Aceasta, alături de charisma și naturalețea ei au făcut ca publicul să o îndrăgească tot mai mult, iar presa să o alinte cu titulatura de “cea mai frumoasă femeie din România.”

Trei, Doamne...și ce doamne! (III)

Trei, Doamne…și ce doamne! (III)

foto

Pasiunea pentru muzică, talentul și munca neîncetată au făcut ca Antonia să devină un nume cu greutate în industria muzicală românească și o prezență constantă în presa glossy. Succesul și pupularitatea cântăreței au făcut ca branduri mari să o curteze pentru a le reprezenta, iar unele au și reușit.

Din acest punct de vedere, anul 2013 este unul de referință pentru interpretă. În sezonul estival, Antonia ne-a îndemnat să ne luăam vara în cap alături de Pepsi și a devenit ambasador de brand pentru gama de machiaj Avon. Parteneriatul dintre artistă și firma de cosmetice a demarat cu turneul “Află culoarea orașului tău!” desfășurat în 45 de orașe din țară și menit să promoveze cel dintâi album al Antoniei.

Avon și Antonia în turneul Află culoarea orașului tău!

Avon și Antonia în turneul Află culoarea orașului tău!

foto

Colaborarea a continuat în luna septembrie cu lansarea campaniei de toamnă Avon pentru care Antonia a filmat două spoturi și un tutorial, a participat la ședințe foto în Bulgaria și Polonia pentru componenta print și a susținut activ alături de companie lupta împotriva cancerului la sân.

Avon și Antonia în campania pentru sănătatea sânilor

Avon și Antonia în campania pentru sănătatea sânilor

foto

“Avon îți oferă inovația, tu definești frumusețea” este sloganul noii game de machiaj AVON by Antonia.

Între timp, artista a lansat videoclipul pentru mega-hitul Hurricane, un featuring cu Puya, și a încheiat un parteneriat cu Benvenuti. Antonia promovează intens concursul organizat de lanțul de magazine în perioada 01.10.2013 – 20.03.2014. Premiile sunt mai mult decât tentante: 3 autoturisme Mini Cooper și încălțăminte gratuită timp de 10 ani pentru 7 concurenți norocoși.

Antonia pentru Benvenuti România

Antonia pentru Benvenuti România

foto

Încheiem cu multă bucurie acest material cu coperta numărului de decembrie a revistei Elle România care reunește două dintre protagonistele seriei noastre de femei care au pus România pe harta valorilor universale în industria de divertisment.

Elle România decembrie 2013

Elle România decembrie 2013

foto

 

close
Facebook IconTwitter Icon