TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by monica On December - 4 - 2012

După ce o serie de indicii au fost lansate pe parcursul săptămânii trecute sub hashtag-ul #whosthatgirlTopshop a dezvăluit ieri că vedeta primei campanii de Crăciun din istoria brand-ului este actrița Kate Bosworth.

Topshop și Kate Bosworth ne încântă cu Winter Wonderland

Aceasta nu este însă o campanie publicitară obișnuită având în vedere că actrița din “Superman Returns” este protagonista primei campanii digitale interactive 360° din istoria Topshop. Kate Bosworth poate fi admirată în mini filmul proaspăt lansat interpretând melodia ”Winter Wonderland“.

Actrița poartă o rochie roșie cu paiete și pantofi asortați, ținută pe care Kate Bosworth a creat-o alături de echipa de designeri de la Topshop și care va putea fi achiziționată printr-o comandă specială pe topshop.com începând cu luna februarie 2013, în timp ce produsele de machiaj care au fost folosite la filmări, sunt deja disponibile.

Mini filmul este regizat de logodnicul actriței, Michael Polish, și este inspirat de faimoasa scenă cu pianul din filmul cu Michelle PfeifferThe Fabulous Baker Boys (1980). Clipul va putea fi urmărit pe website-ul brand-ului, pe panouri și în magazine. Melodia ”Winter Wonderland” este disponibilă deja pe iTunes și Topshop speră că va ajunge pe primul loc de Crăciun.

sursă

close
Facebook IconTwitter Icon