TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by monica On May - 14 - 2012

Thinkbox este un organism de marketing pentru publicitate televizată din Marea Britanie, sub toate formele ei. Acționarii acestuia sunt Channel 4, ITV, Sky Media, Turner Media Innovations și UKTV și are ca scop principal să îi ajute pe toți cei care fac își publicitate pe canalele TV, să obțină rezultate maxime.

Thinkbox și puterea publicității

În consecință, când Thinkbox lansează o campanie de autopromovare care urmărește să demonstreza puterea publicității televizate, aceasta nu poate fi decât una de succes. Spotul, intitulat “Friends“, îl are ca protagonist pe Harvey, un cățel ce a apărut și în campaniile precedente, care se folosește de o poveste foarte emoționantă pentru a schimba comportamenul stăpânului său.

Spotul a fost creat de The Red Brick Road și realizat de Si & Ad, în timp ce versurile au fost scrise și interpretate de Adam Buxton pe o muzică semnată de Nick Webb. Să vedem deci o poveste emoționantă despre prietenie, cu Harvey în rolul principal, într-un clip ce are ca scop promovarea puterii publicității televizate!

close
Facebook IconTwitter Icon