TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by monica On May - 4 - 2012

Sharper Image  e un lanț de magazine din S.U.A. care oferă o gamă largă de produse, de la electronice, produse de îngrijire personală, aparate de fitness și până la îmbrăcăminte și cosmetice. Compania, fondată în 1977, consideră că imaginația, creativitatea, inovația, pasiunea, calitatea și entuziasmul sunt principiile sale călăuzitoare, dar și atribute ce se regăsesc în toate produsele oferite spre vânzare.

Acestea pot fi achiziționate din cele peste 200 de magazine deschise de-a lungul timpului, dar și prin toate celelalte mijloace pe care tehnologia ni le pune la dispoziție astăzi. Produsele Sharper Image sunt menite să fie distractive, unice și memorabile și cu aceste atribute în minte, compania a decis că Megan Fox e cea mai bună opțiune pentru a le fi imagine.

The Sharper Image – campanie nouă cu Megan Fox

De astăzi este disponibilă prima imagine cu superba actriță din campania ce se va desfășura oficial în a doua parte a acestui an. Până atunci, fanii Megan Fox și Sharper Image și nu numai pot fi ținuți la curent cu informațiile ce vor apărea pe site-ul oficial al companiei, site ce se va relansa odată cu noua campanie a cărei imagine este actrița.

Așteptăm cu nerăbdare și restul campaniei și visăm la pictoriale, advertoriale, spot-uri și orice altceva în care apare Megan, pentru că nu degeaba fanii îi spun Mega Fox :).

Sursă

UPDATE: Așa cum au promis, cei de la Sharper Image au dezvăluit imagini noi cu Megan Fox pentru campania ”Guys Love Gadgets“ a cărei imagine este actrița. Megan a declarat că această campanie i se potrivește, deoarece iubește electronicele și tot ce ține de tehnologie. Fotografiile au fost făcute în timp ce actrița era însărcinată în patru luni și o înfățișează pe aceasta pozând pe un pat și pe un fotoliu recliner.

Megan Fox în campania Guys Love Gadgets

Megan Fox pentru Sharper Image

Foto

close
Facebook IconTwitter Icon