TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by monica On April - 10 - 2012

Stimați bucureșteni și dragi prieteni, din fuga noastră continuă prin Capitală ne putem opri de astăzi pentru câteva minute în Piața Victoriei să incercăm sandvișurile celor de la Subway.  Pentru că sloganul lor este “Eat Fresh” (“Mănâncă proaspăt”), oferta lor de sandvișuri din ingrediente naturale și proaspete este o alternativă sănătoasă la burgerii și cartofii prăjiți ai celorlalte restaurante fast-food (McDonald’s, Burger King și KFC) pe care nu le consideră concurența, tocmai pentru că produsele lor oferă energie, un gust bun, dar cu un indice caloric rezonabil. Adică promit că nu îngrașă, iar unele din clipurile publicitare exact pe asta mizează: sandvișuri sănătoase care completează un stil de viață sănătos. Până acum sună bine, m-au convins.

Subway - Mănâncă proaspăt

Am mai aflat că primul Subway a apărut în 1965 în Bridgeport, Connecticut și de atunci este într-o continuă dezvoltare, fiind cel mai mare lanț de restaurante din lume în sistem de franciză deținând în prezent peste 36.500 de localuri în 99 de țări. Scopul lor este gâdilarea papilelor gustative ale consumatorilor cu sandvișuri proaspete, delicioase și, foarte important, făcute pe loc.

Planurile lor pentru România sunt ambițioase ca brand-ul. Deși, ca și metroul, Subway e deocamdată disponibil doar celor din București, grupul și-a propus să deschidă 40 de unități în următorii 4 ani, cu deschideri în Palas Iași și în Iulius Mall Cluj până la sfărșitul acestui  an. Potrivit celor de la Capital prețurile sandvișurilor variază, în funcție de dimensiune, de la 8 la 68 de lei, băuturile răcoritoare pornesc de la 4 lei, iar deserturile de la 3,5 lei.

Cred că dau o fugă până în Victoriei.

Sursă foto

close
Facebook IconTwitter Icon