TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by monica On December - 4 - 2012

StubHub este o piață online, dețiuntă de eBay, ce constituie un loc de întâlnire pentru cei ce doresc să achiziționeze, să vândă sau să facă schimb de bilete la meciuri, concerte, teatru și alte forme de divertisment live.

StubHub – spoturi de sărbători demne de țipete

foto

Această companie s-a remarcat anul acesta în lumea publicității prin apariția în spoturile create de agenția Duncan/Channon a lui Ticket Oak, stejarul vorbitor. Primul clip publicitar, apărut în martie anul curent, nu se remarcă prin ceva deosebit, însă spoturile lansate pentru Halloween și sărbătorile de iarnă merită toată atenția.

Ambele reclame se evidențiază prin….țipete. Dacă de Halloween acestea sunt normale și se întegrează în peisaj, de Crăciun pot părea, cel puțin la prima vedere, ciudate. În spotul de Halloween, Ben (în curtea căruia se află stejarul vorbitor) este protagonistul glumei, iar în cel de Crăciun este rândul lui Ticket Oak să se îngrozească. De ce? Vedeți mai jos.

Deși pot părea bizare la prima vedere, cele două spoturi sunt foarte amuzante, iar reacția și răspunsul lui Ben (“Because it was already dead”) la întrebarea lui Ticket Oak din spotul pentru Crăciun Screaming Tree“, te dau pe spate…de râs. Mai jos puteți urmări spotul lansat de Halloween.

close
Facebook IconTwitter Icon