TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by monica On January - 28 - 2013

Stella Artois și celebra Annie Leibovitz au dezvăluit rezultatul colaborării lor cu ocazia ediției din acest an a festivalului de film Sundance. Marca belgiană de bere a ales-o pe Leibovitz pentru calitatea deosebită a acesteia de a surprinde în imagini esența frumuseții nemuritoare.

Stella Artois - despre frumusețe și măiestrie în campania Timeless Beauty

Stella Artois – despre frumusețe și măiestrie în campania Timeless Beauty

Astfel, alegerea lui Annie Leibovitz a venit într-un moment oportun și s-a aliniat perfect cu conceptul noii campanii Stella Artois. “Opera lui Annie Leibovitz îmbină geniul artistic cu truda actului de creație cu scopul de a atinge acea frumusețe nepieritoare”, a declarat Emma Fox, director de marketing global pentru compania belgiană. ”Acest concept este foarte personal pentru Stella Artois. Consumatorii noștri fideli se bucură de produsul finit denumit Stella Artois, dar experiența de 600 de ani în industria berii are un rol decisiv în crearea acesteia. Așa că am vrut să celebrăm și frumusețea, și măiestria procesului de fabricație.”

Stella Artois - Timeless Beauty

Stella Artois – Timeless Beauty

În consecință. marca belgiană de bere a organizat petrecerea de lansare a campaniei în cadrul festivalului de film Sundance al cărui sponsor oficial este. Gazdele au fost chiar protagoniștii campaniei Timeless Beauty, actorul britanic Noah Huntley și modelul Tanya Ruban.

Fotografia lui David Eustace expusă la petrecerea de lansare a campaniei Timeless Beauty

Fotografia lui David Eustace expusă la petrecerea de lansare a campaniei Timeless Beauty

sursă

În această campanie, au fost cooptați și bloggeri renumiți din sfera fotografiei ale căror lucrări despre frumusețea nemuritoare au fost expuse la Sundance. “Timeless Beauty” va face înconjurul lumii atât în mediul digital, cât și în print. Pe pagina de Facebook a Stella Artois, poate fi urmărit un filmuleț din culisele pictorialului realizat de Annie Leibovitz.

sursă

 

close
Facebook IconTwitter Icon