TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by monica On April - 25 - 2012

În București primăvara devine tot mai călduroasă, iar în Brazilia maximele ajung până la 40 de grade Celsius, ceea ce le-a oferit  o nouă idee celor de la Ogilvy pentru a continua campania Sprite “Răcorește-ți ideile” (“Refresque Suas Ideias“).

Sprite te invită la un duș pe plajă

Bronzul auriu și strălucitor pentru care sunt renumiți brazilienii, este obținut în mare parte la plajă. Ținând cont și de faptul că au frecvent maxime arzătoare, nu e de mirare că plajele sunt mereu aglomerate, iar temperatura apei nu prea îi ajută să se răcorească cu adevărat. Astfel, cei de la Ogilvy Brazilia au venit cu ideea de a instala pe o plajă din Rio de Janeiro un dispozitiv uriaș de răcorire sub sigla Sprite.

Ideea a prins și se pare că se fac 1.500 de dușuri zilnic. Cei de la Ogilvy au afirmat că în funcție de rapiditatea cu care ideea lor se răspândește pe internet, vor reveni cu alte scenarii și pe alte plaje din restul țării.

Trebuie neapărat să vedeți și voi cum se răcoresc brazilienii, ca să observați forma pe care o ia dispozitivul propus de Ogilvy și care ne arată, iar, cum o idee simplă poate fi foarte eficientă. Sper să ajungă și pe litoralul nostru, ar fi un punct de atracție pe cinste.

close
Facebook IconTwitter Icon