TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by monica On October - 2 - 2012

Vodafone, unul din cele mari grupuri de telecomunicaţii mobile din lume, după venituri, beneficiază mereu de campanii bune, cu țintă precisă și executate impecabil. Având în vedere profilul companiei, ar fi fost de neimaginat ca aceasta să nu comunice eficient cu clienții săi.

Spot Vodafone Ai mai multă putere să te implici

Sursă

În ultimul timp, Vodafone s-a promovat prin intermediul unor campanii bine gândite care s-au detașat net de cele ale competitorilor. Un bun exemplu îl constituie campania de brand, lansată la sfârșitul lunii mai a acestui an și care are ca mesaj  “Vodafone aduce împreuna oamenii care cred în mai bine. Împreună suntem mai puternici”.

Scopul acesteia reflectă viziunea companiei de a fi alături de oamenii și comunitățile ce au curajul și perseverența de acționa spre mai binele societății din care fac parte. Vodafone a demonstrat că atât prin serviciile și produsele , cât și prin parteneriatele sociale și culturale realizate de-a lungul timpului, dorește să își consolideze imaginea de companie ce susține dezvoltarea și progresul comunității din care și ea face parte.

Acest mesaj este continuat și în ultima campanie Vodafone, ce a fost lansată pe 1 octombrie. Aceasta este dedicată promoției de toamnă “Cu 50% mai mult” și se adresează atât utilizatorilor de cartele, cât și abonaților. Spotul, care face parte din campanie, a fost lansat în premieră în online și va putea fi vizionat la TV din această seară. Subiectul clipului publicitar face trimitere la o amplă campanie ce a avut loc anul trecut și care a atras foarte multă atenție la momentul respectiv, dar nu spun mai multe și vă las pe voi să vedeți despre ce este vorba.

close
Facebook IconTwitter Icon