TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by monica On May - 6 - 2012

Știați că Montreal a devenit un oraș suprapopulat cu pisici? Nici noi, până nu am văzut clipul de mai jos. El a  fost creat pentru TV și web de către agenția canadiană Bos în colaborare cu organizația ce apără drepturile animalelor SPCA din Montreal, cu scopul de atrage atenția proprietarilor de animale de companie, a celor de pisici în special, că ar fi foarte util dacă le-ar castra.

SPCA vă face cunoștință cu Sultan

Pentru a sublinia importanța castrării animalelor de companie, SPCA Montreal și agenția Bos ni-l prezintă pe Sultan, un motan cu apetit crescut de iubire…pisicească. Vă pot spune că după cifrele înșirate în spot vizavi de viața amoroasă a motanului, numele său îl reprezintă cu desăvârșire.

Dacă eu îl văd pe Sultan ca o pufoșenie drăgălașă și iubitoare, cei de la SPCA ne sugerează că statutul lui de Casanova ar trebui să înceteze printr-o acțiune responsabilă și benefică atât pentru ceilalți proprietari de pisici, cât și pentru orașul Montreal.

Eu nu am nicio problemă cu pisicile și tot ce îmi place la acest spot este iubitorul Sultan. Voi ce părere aveți? Ar trebui să devină obligatorie castrarea animalelor de companie în România?

close
Facebook IconTwitter Icon