TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by monica On October - 10 - 2012

Sony pregătește pentru lansarea smartphone-ului Xperia o amplă campanie la nivel global, inspirată de stilul de viață al faimosului agent 007 ce va putea fi urmărit în curând pe marile ecrane în cel de-al 23-lea film din serie, “Skyfall“.

Sony Xperia – lansare în stil Bond

Campania pentru Sony Xperia se va derula în 26 țări, printre care Statele Unite, Marea Britanie, Germania, Mexic și Franța, în presa tipărită, outdoor, online și în magazine.

Spotul de 30 secunde a fost realizat de agenția Iris și Ridley Scott Associates și poartă semnătura lui Joe Carnaham, cel care a regizat și filmul “The A-Team“. Clipul publicitar filmat în stil hollywoodian folosește aceeași recuzită care apare și în peliculele cu Bond, respectiv  un Aston Martin Vantage V12 și o barcă cu motor Frauscher.

Pentru a promova noul Sony Xperia, spotul prezintă un bărbat aflat într-o misiune cu scop precis. Îl putem vedea conducând o barcă, o mașină alergând și făcând salturi spectaculoase. Pentru a afla motivul pentru care protagonistul spotului se expune atâtor pericole, urmăriți spotul de mai jos.

close
Facebook IconTwitter Icon