TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by alexandra On July - 20 - 2012

Ziceam în articolele anterioare că cei de la Sony au acceptat provocarea agenției de publicitate prima oară. Probabil nu rar se întâmplă ca ideile mari și creative să fie refuzate de clienți din diverse motive, unele mai întemeiate decât altele. În orice caz după ce am văzut peste 170.000 de bile colorate pe străzile din San Francisco și 70.000 de litri de vopsea non-toxică explodată pe clădirile din Glasgow, e timpul să vedem cum s-au gândit să coloreze piramidele din Egipt.

Și pe lângă piramide, a mai fost un al patrulea clip în care s-a lăsat cu piese de Domino colorate într-un orășel din India. Clipul este mai jos.

Clipul nr. 5 conține iepuri! Un alt proiect mare, care a necesitat cel puțin o lună de testare și multe alte ore de muncă pentru filmare. Un iepure gigant de peste 4 metri a apărut pe străzile New York-ului, mai jos aveți spotul și making of-ul.

Making of:

Acum că ați văzut aproape toate ideile creative ale agenției/agențiilor care s-au ocupat de brand, rămâne o singură întrebare: vouă care v-a plăcut cel mai mult?

close
Facebook IconTwitter Icon