TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by monica On June - 5 - 2012

Sheba, un brand de mâncare pentru pisici premium, a semnat un parteneriat cu actrița Eva Longoria pentru noua campanie globală a companiei, denumită “Follow Your Passion“. Punctul de atracție al campaniei este spot-ul TV care are ca numitor comun pasiunea în general și cea pentru pisici în special.

Sheba, rafinament și gastronomie pentru pisici

Sursă

Ca fun fact vă pot spune că Sheba este un brand originar din State, care, potrivit Wikipedia, a fost retras anul trecut de pe piața americană din rațiuni economice, dar care există în continuare pe bătrânul continent, deci noua campanie se adresează cu precădere consumatorilor europeni.

Eva Longoria pentru Sheba

Sursă

În acest clip publicitar putem vedea cum se relaxează Eva Longoria când se întoarce acasă după o zi de muncă: relaxarea implică o pereche de sandale cu toc înalt, o sticlă cu lapte, o pisică și multă pasiune. De altfel, nu numai dragostea pentru pisici a recomandat-o pe actriță pentru colaborarea cu Sheba, ci și pasiunea pentru gătit, dans, actorie și cea pe care o investește în relațiile cu tot ce îi este drag. Fiona Hughes, Global Marketing Director, Mars Petcare a declarat că toate aceste aspecte i-au convins să colaboreze cu Eva Longoria  în noua campanie de promovare a brand-ului care urmărește să celebreze toate pasiunile din viețile consumatorilor săi.

Mai jos puteți urmări un filmuleț din spatele scenei, din care aflăm chiar de la noua ambasadoare Sheba intriga spot-ului TV, conceptul din spatele campaniei și cum a interacționat cu Nick, colegul pisicos de pe platourile de filmare și adevăratul star al reclamei.

close
Facebook IconTwitter Icon