TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by alexandra On August - 24 - 2012

Samsung a lansat de curând noua tabletă Galaxy Note 10.1 și iată că pentru promovarea ei s-a decis să se folosească de o celebritate. Știm foarte bine că cei de la Samsung sunt în procese cu Apple din cauza asemănărilor dintre produsele lor, dar iată că asta nu îi oprește să fie printre cei mai de succes firme pe segmentul tabletelor și smartphone-urilor.

Samsung Galaxy Note 10.1

Domeniul tehnic este unul destul de rece care, în general, nu oferă atâtea posibilități în ceea ce privește ideea pe care se bazează promovarea. Abordarea clasică încearcă scoate în evidență caracteristicile tehnice, de obicei cu asta se jonglează și se încearcă sublinierea beneficiilor sistemului într-un mod cât mai original și creativ.

Spotul de mai jos cu James Franco pe mine nu a reușit să mă impresioneze din varii motive. Pe lângă faptul că are peste 2 minute, actorul nu pare foarte convingător și situațiile prin care trece nu sunt chiar verosimile și nici măcar amuzante. E păcat, sunt sigură că firma a investit mult în spot, dar iată că unde creativitate nu e, nimic nu e. Indiferent de bugetul alocat.

close
Facebook IconTwitter Icon