TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by monica On May - 24 - 2012

Una din întrebările zilnice ale omului modern, aflat veșnic în criză de timp, este “Eu ce mănânc azi? Vreau ceva bun, delicios, hrănitor și care să fie gata repede”.

Cred că toți ne-am aflat în stuația ca după ce gătești un număr limitat de rețete, să intervină inevitabil plictisul și lipsa de inspirație și nu mai vorbesc despre situația întâlnită cel mai des când ai o rețetă sau o idee nouă, ai toate ingredientele la dispoziție, dar te lovești de inamicul public numărul 1 al zilelor noastre, timpul. Și ai deseori fantezii despre cum vii lihnit de la serviciu sau din oraș și găsești o mâncare caldă și delicioasă, gata făcută.

Reynolds Wrap face magie culinară

Se pare că asta au avut în minte și cei de la Euro RSCG, Chicago, când au realizat spotul TV pentru folia de aluminiu Reynolds Wrap. În acest clip, omuleții de aluminiu prepară o masă în numai 25 de minute; nu e de mirare că noul concept de mâncare preparată în numai o jumătate de oră devine foarte popular, în sensul că Jamie Oliver are o emisiune cu același subiect, iar pe site-ul reynoldskitchens.com există o astfel de secțiune alături de rețete și informații despre folia de aluminiu care e promovată în spot-ul de mai jos.

Pentru mamele care se întorc seara de la serviciu, pentru casnicele lipsite de inspirație, pentru femeile de carieră care ajung târziu acasă, pentru burlacii comozi, dar și pentru pachetul de prânz de a doua zi, magia culinară creată de folia de aluminiu e binevenită în viețile tuturor.

 

close
Facebook IconTwitter Icon