TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by alexandra On March - 24 - 2012

“Băi, ce faină e reclama asta…”

Cam asta am gândit în seara asta când stăteam la TV şi aşteptam să se termine pauza publicitară din emisiunea “Vrei să fii milionar?” De fapt, ca realizare cred că se putea chiar mai bine, dar recunosc, rochia fetei care umblă în sala imensă, majestoasă şi soldăţeii în mărime naturală de ciocolată “vie” m-au captivat imediat. Şi chiar dacă am zis că se putea mai bine, sunt de părere că spotul e unul destul de bine făcut.

Kandia

Se pare că ieri a fost anunţată relansarea ciocolatei Kandia. Ciocolata vine cu o nouă reţetă, o nouă formă şi un nou ambalaj. Noua gamă conţine 12 noi sortimente de tablete şi 4 batoane printre care Kandia cu iaurt şi zmeură, zmeură şi bezea, biscuiţi şi frişcă şi altele. Yummy! De fapt, mă bucur tare mult că au păstrat versiunea cu biscuite, pentru mine Kandia se reduce la versiunea cu biscuite pentru că din aia aş mânca pe patul de moarte dacă ar fi să aleg.

Spotul a fost creat desigur de McCann Erickson, din echipa care a lucrat la acest proiect făcând parte (printre alţii) Adrian Botan, Ioana Filip şi Ionut Cojocaru pe partea de creaţie, iar pe partea de strategie Ileana Şerban Pârâu.

Ca un N.B. tot de Kandia Dulce (sau Kandia Excelent) ţin şi branduri ca Silvana, Sugus, Măgura, Rom, Laura ş.a.

Sursa

close
Facebook IconTwitter Icon