TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by monica On March - 28 - 2012

A slăbi poate fi visul frumos al multora dintre noi. Uneori e greu să le spunem celorlalți că ar fi bine să dea câteva kg jos, uneori nu vrem nici noi să auzim asta dacă rolurile se inversează. Vedem zilnic diverse reclame la pastile pentru slăbit, la diverse aparate de masaj sau aparate de fitness, dar știm că nu o să reușim pe cont propriu să dăm jos urâta greutate care ne pune sănătatea în pericol. Ba chiar și pe cea mentală din cauza lipsei de încredere pe care o căpătăm.

Mulți dintre cei supraponderali apelează la un moment dat la un profesor de gimnastică sau antrenor de fitness. În teorie toți promit același lucru și anume că te vor aduce într-o condiție fizică bună, unii nu se mai obosesc să promită nimic, pentru că e de la sine înțeles că un antrenor asta face. Totuși branding-ul personal este important și nu trebuie desconsiderat.

Concepută de agenția Bart din Turcia, cartea de vizită de mai jos, realizată pentru antrenorul personal Levin Tahmaz arată în mod obiectiv rezultatul pe care clientul îl va putea obține, dacă va apela la serviciile acestui profesionist. Eu zic că e atât de ingenioasă încât nu lasă prea multe opțiuni decât să pui mâna pe telefon și să suni poate și chiar dacă nu ai nevoie! Denotă profesionalism din simplul fapt că s-a depus atâta efort creativ în realizarea unei simple… cărți de vizită :)

Carte de vizită concepută de agenția Bart din Turcia

Sursă informații

close
Facebook IconTwitter Icon