TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by monica On May - 7 - 2012

7 mai a sosit, clipul Pepsi a venit! Vă anunțam în articolul nostru din martie despre colaborarea dintre Pepsi și Nicki Minaj pentru noua campanie globală a companiei. Iată că avem ocazia să vedem rezultatul final al acestei colaborări.

Pepsi Now In a Moment

Noua campanie e o adevărată desfășurare de forțe și va furniza materiale dese și consistente pentru toți cei care scriu despre publicitate, așa că din acest punct de vedere Pepsi e o sursă constantă de bucurie pentru noi. Vineri ați putut citi aici despre noile doze cu Michael Jackson, o altă parte integrantă a campaniei Live for Now, iar astăzi a apărut și spotul publicitar cu Nicki Minaj ce a fost filmat în America de Sud în urmă cu trei luni.

Intitulat Now In a Moment, conceptul clipului lansează provocarea de a ne imagina tot ce se întâmplă în lume ACUM și cum ar fi să trăim toate aceste evenimente în același timp, totul la invitația Pepsi și Nicki Minaj de a trăi clipa: “LIVE FOR NOW”!

Spotul are un minut și jumătate, dar oferă o experiență vizuală și temporală de neratat, așa că răspundeți provocării Pepsi, apăsați tasta play și nu uitați să trăiți clipa, carpe diem și Live for now! :)

close
Facebook IconTwitter Icon