TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by monica On May - 28 - 2013

Vitalitatea ei molipsitoare, pofta nestăvilită de viață și atitudinea cameleonică au propulsat-o în numai un an de la statutul de model cu potențial la cel de cel mai solicitat nume de desgineri pentru prezentările de modă.

A luat cu asalt podiumul la vârsta de 17 ani și a fost remarcată imediat de Burberry care, în 2010, a selectat-o pentru un show la New York în urma căruia a fost aleasă să reprezinte casa de modă. Timp de doi ani, Cara Delevingne a apărut în defilările și campaniile publicitare pentru Burberry și Burberry Prorsum până când, în primăvara lui 2012, a fost solicitată pentru sezonul următor de nume ca Chanel, Stella McCartney, Kenzo, Sonya Rykiel, DKNY sau Dolce & Gabanna.

Pe cine a ales Yves Saint Laurent pentru noua campanie

Pe cine a ales Yves Saint Laurent pentru noua campanie

foto

Popularitatea ei în continuă creștere a condus la colaborări cu Moschino, Oscar de la Renta și Fendi, dar și cu H & M, Blumarine sau Zara, precum și la apariții pe copertele celor mai prestigioase reviste de modă.  Cara Delevingne a adăugat un nume nou pe lista de colaborări de succes prin apariția în campania publicitară pentru linia de make-up Baby Doll a casei Yves Saint Laurent.

Talentul și personalitatea efervescentă a tinerei de 20 de ani o recomandă din plin pentru a fi imaginea unei linii de machiaj, gândite pentru femei curajoase, cu atitudine și multă încredere în sine.

Cara Delevingne pentru YSL Baby Doll make-up

Cara Delevingne pentru YSL Baby Doll make-up

De altfel, sloganul ”More than a mascara, an attitude” surprinde esența și redă conceptul campaniei în spotul de mai jos. Efectul unui produs cosmetic potrivit este subliniat de transformarea Carei Delevingne într-o femeie îndrăzneață, independentă căreia nu îi este teamă să încalce regulile.

Succesiunea rapidă a cadrelor ce alternează cu imaginile filmate în alb-negru pentru un plus de rafinament, surprind universul glamour, nonconformist și lipsit de constrângeri al Carei Delevingne.

Cara Delevingne - YSL Paris Baby Doll

Cara Delevingne – YSL Paris Baby Doll

Cara Delevingne pentru YSL Paris

Cara Delevingne pentru YSL Paris

foto

 

close
Facebook IconTwitter Icon