TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by monica On April - 30 - 2012

Pe plan profesional îi merge tot mai bine lui Zooey Deschanel: are un nou serial, “New Girl“, al cărui succes e în continuă creștere, iar după colaborările cu Rimmel London și Apple pentru iPhone 4S, actrița a devenit imaginea gamei Beautiful Lengths de la Pantene Pro-V. Despre această nouă colaborare, Zooey și-a exprimat entuziasmul mărturisind că îî place foarte mult părul ei pe care adoră să îl aranjeze și cu care încearcă noi stiluri.

Pantene Pro-V are o nouă ambasadoare

Actrița e foarte încântată de acest parteneriat, mai ales că visa la o colaborare cu Pantene încă de când era mică. Ea va reprezenta gama Beautiful Lengths care are pe lângă produse fantastice, un program ce se adresează femeilor bolnave de cancer și cărora le oferă gratuit peruci din păr natural prin intermediul American Cancer Society care colaborează cu Pantene din iulie 2006.

Rolul Pantene în acest program este de a ajuta femeile cu păr lung să aibă o podoabă capilară sănătoasă, puternică și frumoasă și de a finanța transformarea acesteia în peruci din păr natural pentru femeile bolnave de cancer. Compania se poate lăuda cu 18.000 de peruci donate și cu 272.113 persoane convinse să își doneze șuvițele pentru această cauză nobilă.

Iată o inițiativă frumoasă  și atent gândită de către Pantene Pro-V și la sprijinirea căreia se alătură de acum înainte talentata actriță Zooey Deschanel de care pot spune că este o alegere mai mult decât potrivită pentru părul ei superb care îî evidențiază ochii mari și albaștri.

Sursă

close
Facebook IconTwitter Icon