TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by monica On April - 18 - 2012

Vești bune, fetelor! În curând ne vom putea răsfăța și relaxa cu noile geluri de duș de la Palmolive din gama Orient Rituel care promit că vor oferi un pic din misterul și exotismul Orientului prin ingredientele folosite și care garantează pe de o parte relaxarea, iar pe de alta energizarea.

Palmolive Orient Rituel

Potrivit comunicatului emis de Golin Harris, Colgate-Palamolive își îmbogățește portofoliul cu noua gamă de geluri de duș  Orient Rituel, disponibile în două variante: Joyous și Energy. Acestea se regăsesc în varianta de 500 ml, pentru că probabil consumatoarele vor deveni dependente de experiența mistică oferită de acestea și deci se impune o utilizare pe termen lung. Nu mai adaug cât de stresată e în general femeia zilelor noastre, deci această gamă e mai mult decât binevenită.

Dimineața se recomandă varianta Energy care conține arome subtile de santal indian și de ghimbir, iar seara varianta Joyous care conține extracte de mure indiene și floare de lotus.

Deși are produse bune, brand-ul Palmolive e slab reprezentat la capitolul vizibilitate și nu am putut găsi foarte multe informații despre produsele lui și campaniile create pentru promovarea lor. La momentul actual pentru gama Orient Rituel există comunicatul de presă, spotul publicitar disponibil numai pentru TV și probabil vom vedea ceva și în presa tipărită.  Între timp, în magazine ne așteaptă două noi produse care asigură energie, bucurie și conțin ingrediente inspirate din ritualurile orientale de relaxare și pe care eu de-abia aștept să le încerc!

Sursa foto

close
Facebook IconTwitter Icon