TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by monica On April - 23 - 2012

Pentru că ieri a fost Ziua Internaționlă a Pământului, vreau să vă arăt o campanie în ton cu acest eveniment. E vorba despre promovarea ONG-ului Oro Verde  care are ca obiectiv salvarea pădurii tropicale, obiectiv la atingerea căruia a contribuit și agenția Ogilvy & Mather din Frankfurt.

Oro Verde a recrutat personal pentru strângere de fonduri

Cei de la Ogilvy au realizat un filmuleț în care ne arată cum au găsit soluția în ce privește răspândirea cauzei unui ONG care are numai 10 membri și care are nevoie de fonduri pentru salvarea pădurii tropicale, un ecosistem esențial în menținerea stării de sănătate a întregii planete. Pentru a strânge bani pentru o cauză socială, eficiența, devotamentul și puterea de convingere sunt elemente cheie. Ei bine, cei de la agenție au găsit cei mai potriviți voluntari pentru această misiune și care întrunesc și cele trei calități menționate. Aceștia au invadat zonele pietonale, centrele comerciale și parcurile din Germania și lucrează neobosiți și neîncetat pentru și în numele copacilor din pădurea tropicală, aflați în suferință.

Vreți să vedeți cei mai eficienți și convingători activiști din lume în acțiune? Urmăriți filmulețul de mai jos! Eu zic că își fac treaba foarte bine și că nu se putea face o alegere mai bună.

 

close
Facebook IconTwitter Icon