TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by monica On December - 17 - 2012

Oreo încheie glorios un an special pentru companie, marcat de aniversarea a 100 de ani de existență. Începând cu 2012, Oreo se poate lăuda că a cucerit toate continentele planetei după livrarea a 5.000 de biscuiți către oamenii de știință ce își desfășoară activitatea la Palmer Station, în Antarctica.

Oreo a cucerit în mod oficial întreaga lume

Oreo a cucerit în mod oficial întreaga lume

Livrarea s-a făcut cu ajutorul navei de expediție Le Boreal sub supravegherea agenției de turism, specializată în organizarea de aventuri luxoase, Abercrombie & Kent. Desemnat să întâmpine și să preia prețioasa încărcătură, a fost Dr. James McClintock, profesor de biologie marină polară la Universitatea din Alabama-Birmingham, care a efectuat cercetări științifice în Antarctica timp de 30 de ani, ocazie cu care a fost numit și ”explorator antarctic OREO de onoare”.

Dr. McClintock a declarat că ”șansa de a mă bucura de un biscuit Oreo alături de un pahar cu lapte a fost ca și când aș fi adus cu mine un pic de «acasă» aici, în centru.”

Oreo, care a cucerit șase continente cu biscuiții săi de tip sandviș, a considerat că o vizită pe al șaptelea va încheia simetric un an plin pentru brand.  ”Acesta este semnul exclamării pus la sfărșitul unui an aniversar emoționant. În martie am pornit în misiunea de a ajuta toți consumatorii de pretutindeni să ofere o bucurie copilului din sine, iar cu această livrare putem spune că am reușit. Acum, orice persoană de pe orice continent poate încerca un biscuit Oreo“, a spus Cindy Chen, director de marketing.

sursă

 

close
Facebook IconTwitter Icon