TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by monica On July - 25 - 2012

Cu ocazia lansării mini-serialului de documentare ”Paris, la ville à remonter le temps” (“Orașul Paris, într-o călătorie prin timp), agenția BETC Paris a creat o imagine a capitalei Franței dintr-o nouă perspectivă.

Alcătuit dintr-o docu-dramă de 90 minute și din patru documentare de 52 minute, acest serial este o călătorie în timp și spațiu de-a lungul a 5.000 ani de istorie a orașului. Posterul folosește conceptul de călătorie în timp și spațiu prin suprapunerea celor mai importante monumente ale Parisului ce au fost construite de-a lungul timpului.

Orașul Paris, într-o călătorie prin timp

Documentarele sunt alcătuite dintr-un amestec de ficțiune, efecte speciale, imagini în premieră, cercetare documentară și comentarii din partea experților și oferă telespectatorilor francezi ocazia de a-și vedea capitala într-o lumină nouă. Publicul francez va putea urmări documentarele începând cu luna octombrie a acestui an pe canalul  Planète +.

Iată cum cei de la BETC Paris promovează un serial de documentare pentru un canal de televiziune francez printr-o imagine care face cât o mie de cuvinte. Cum spune francezul: ”C’est génial!”

Sursă

close
Facebook IconTwitter Icon