TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by monica On August - 9 - 2012

Echipele de creație angajate să promoveze diverse brand-uri de mașini, obișnuiesc să folosească în spoturile TV asocierea dintre măreția și forța naturii și calitățile tehnice excepționale ale mașinii, calități dublate, uneori, de rafinamentul și eleganța aspectului exterior.

Nissan Patrol într-o poveste cu iz diafan

Spotul pentru Nissan Patrol merge pe acceași linie, dar aduce un aspect nou: imaginea de ansamblu a clipului publicitar împrumută pe lângă forța și grandoarea mediului înconjurător, și grația și fumusețea naturii. Atmosfera ireală, de poveste de la începutul spotului prin care Nissan Patrol se strecoară puternic, dar fermecător, atrăgând atenția personajelor din pădure, se transformă în realitatea imediată de la sfârșit când spotul ne dezvăluie un deznodământ surprinzător.

Efortul conjugat al agențiilor TBWA\G1 și TBWA\Moscova s-a concretizat în acest spot de poveste cu iz diafan la care apreciem, pe lângă impactul vizual de excepție, și coloană sonoră asigurată de Bonobo. La succesul acestui clip contribuie și regia semnată de artistul multimedia Bruno Aveillan.

Vă puteți desfăta mai jos cu spotul Nissan Patrol - ”Welcome to off-road exclusivity”.

close
Facebook IconTwitter Icon