TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by monica On April - 30 - 2012

Cbnews.fr anunță că agenția Australie a lansat site-ul eveniment pentru prima ediție a concursului “Café Gourmand” ce se va desfășura în perioada 18 aprilie – 18 iunie și va fi promovat printr-un comunicat de presă și prin direct marketing.

Nespresso lansează concursul «Café Gourmand»

Având ca temă “Variațiuni ale unei Grand Cru“, Nespresso alături de partenerii săi, l’École Ferrandi și Club de la Table Française, invită maeștrii bucătari, ucenicii și membrii clubului Nespresso să propună o băutură ce are ca bază o grand cru Nespresso, precum și trei preparate alimentare care ar complimenta cafeaua. În cazul în care vă întrebați ce este o grand cru, am aflat că aceasta este o cafea de nișă ce se detașează net de una obișnuită prin perfecțiunea dusă până la extrem în fiecare etapă a procesului de cultivare, creștere și recoltare. După recoltare, experții creează diverse grand cru prin amestecul de soiuri de origini diferite sau aleg un soi de o anumită origine a cărui aromă o evidențiază în funcție de locul de producție.

Cu ocazia acestui concurs, agenția Australie a creat un univers grafic cu alură alchimică: aburii cafelei par să ia forma unei bonete de bucătar, cu trimitere la bucătăria de înaltă clasă, în timp ce alimente viu colorate gravitează în jurul cafelei sugerând combinații dintre cele mai îndrăznețe.

Vă puteți înscrie rețetele până pe 11 mai pe site-ul oficial, telefonic la numărul 033 0 805 112 185 și prin poștă: Grand concours “Café gourmand” par Nespresso, Nespresso France SAS, 1, boulevard Pasteur, 75015 Paris. Premiile constă în aparate de cafea Nespresso  și burse de studii sau de finanțare a  proiectelor personale.

Deși nu se precizează cetățenia obligatorie franceză a participanților, puteți totuși încerca să vă înscrieți, caz în care eu vă urez multă baftă!

Sursă

close
Facebook IconTwitter Icon