TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by alexandra On August - 20 - 2012

Motorola este o companie renumită în mod special în SUA. În Europa, americanii nu fost cu mult depășiți de brand-uri ca Samsung, Apple, LG și Nokia pe segmentul telefoanelor mobile. În 2011 compania a fost fragmentată în două divizii - Motorola Mobility și Motorola Solutions din cauza unor pierderi de 4.3 miliarde de dolari în decurs de doi ani.

Cei de la Motorola au anunțat de curând reduceri de personal și restructurarea produselor, cu focus pe calitate și nu cantitate. Exact asta au urmărit și cu noile print-uri marca Draftfcb din Chicago, USA.

De câte ori nu vi s-a întâmplat să rămâneți fără baterie la telefon? Și de câte ori ați avut încărcătorul la voi și ați căutat în disperare o priză? Telefonul a devenit esențial cu atât mai mult cu cât acum există posibilitatea folosirii internetului, rețelelor sociale și altor aplicații utile și foarte utile. În orice caz, căutarea prizei probabil ne-a obligat deseori la mișcări elastice sau poziții incomode. Creativii au reușit să sublinieze bine comicul de situație și, ca de fiecare dată, ne oferă soluția: End the outlet hunt. 21.5 hours of talk time. Droid Razr Maxx by Motorola

Sursa

close
Facebook IconTwitter Icon