TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by monica On February - 27 - 2013

Jennifer Lawrence era o tînără speranță a actoriei care a cucerit anul trecut inimile fanilor trilogiei Jocurile Foamei după ce a fost lansată ecranizarea primului volum din seria scrisă de Suzanne Collins. Acest statut s-a schimbat zilele trecute cînd Academia Americană de Film a recompensat-o cu un Oscar pentru rolul excelent interpretat în Silver Linings Playbook.

Miss Dior - despre încrederea în sine cu Jennifer Lawrence

Miss Dior – despre încrederea în sine cu Jennifer Lawrence

La numai 22 de ani a reușit astfel să obțină un statut rîvnit de mulți, acela de actriță talentată ce merită urmărită îndeaproape. Pentru că celebritatea ei era deja în creștere, marile branduri au început să o curteze și a devenit imaginea liniei de genți Miss Dior. Săptămîna trecută au apărut primele fotografii din campania realizată pentru sezonul primăvară-vară 2013.

Jennifer Lawrence Miss Dior Ad Campaign

Jennifer Lawrence Miss Dior Ad Campaign

Miss Jennifer Lawrence for Miss Dior

Miss Jennifer Lawrence for Miss Dior

 

Acestea o înfățișează pe Jennifer Lawrence purtînd emblematica geantă Dior în diferite ipostaze. Actrița poate fi admirată în creațiile lui Raf Simons din colecția prêt-à-porter pentru primăvară. Fotografiile au fost realizate de Willy Vanderperre, iar de styling s-a ocupat Olivier Rizzo.

Miss Jennifer Lawrence

Miss Jennifer Lawrence

Ce îi inspiră actriței alintate de presă cu J-Law marca Dior? ”[...] frumusețe și putere feminină. Așa mă simt cînd port Dior. Ținutele lor te fac să te simți sigur pe tine.” Cu multă încredere și grație, actrița a pozat pentru ședința foto realizată pentru geanta Miss Dior, din culisele căreia a fost montat filmulețul de mai jos.

sursă

close
Facebook IconTwitter Icon