TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by monica On August - 16 - 2012

Roger Federer poate fi urmărit în cel mai recent spot realizat pentru noul Mercedes-Benz GL. Clipul publicitar dorește să demonstreze că noul SUV cu 7 locuri reprezintă alegerea potrivită în orice context.

Mercedes-Benz GL – alegerea potrivită în orice context

Sursă

Acesta este și motivul pentru care Roger Federer este prezentat în diferite ipostaze: un sportiv și o celebritate de talie internaționalî, un idol al tenisului și tată. Tenisman-ul elvețian nu se află la prima colaborare cu Mercedes-Benz, parteneriatul dintre companie si sportiv fiind în derulare de câțiva ani.

Bernie Glaser, vicepreședintele departamentului de marketing al Mercedes-Benz USA, a declarat că Federer constituie alegerea perfectă ca imagine a modelului GL, deoarece acesta ”este și se străduiește să fie cel mai bun în domeniul să de activitate, este o legendă și conduce un Mercedes GL în viața reală.”

Mercedes-Benz a încheiat în 2010 un contract de sponsorizare de patru ani pentru U.S. Open. Implicarea companiei în sportul regilor datează din 1996 și a venit în mod firesc, deoarece tenisul are în comun aceleași atribute cu ale producătorului de mașini: farmec, eleganță și putere.

close
Facebook IconTwitter Icon