TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by monica On August - 29 - 2012

Mentos a lansat  pentru guma de mestecat “Pure Fresh“ o serie de printuri atipice pentru un astfel de produs. Cei de la Martin Agency au creat mai multe imagini în care au alăturat guma Pure Fresh și imagini provocatoare într-o manieră neconvențională.

Mentos ‘Pure Fresh’ Gum revine cu printuri provocatoare

Dacă noi considerăm că au apelat la goliciune pentru a atrage atenția asupra brand-ului, vice-președintele și directorul de creație Mike Lear a declarat că “au încercat mereu să facă ceva provocator pentru Mentos, iar imaginile, deși obraznice, încearcă să te facă să observi produsul și nu ceea ce este în fundal.”

Compania  a transmis celor de la Martin Agency că dorește imagini cu impact în presa tipărită care să facă cititorii să uite de bomboanele mentolate și să se îndrepte către noul produs. Putem spune că agenția a îndeplinit dorința celor de la Mentos și au creat niște print-uri sexy în care părțile intime dezgolite sunt acoperite strategic de pachetul de “Pure Fresh”.

Imaginile au fost selectate în funcție de profilul revistelor și de cititorii publicațiilor. Imaginile realizate pentru Mentos “Pure Fresh” Gum vor apărea în Maxim, People, InTouch, Us Weekly și Sports Illustrated.

Acest print este dedicat exclusiv cititorilor revistei Maxim.

Mentos Look, we have GUM!

Imaginea intitulată ”Wardrobe Malfunction” va apărea în People, InTouch și  Us Weekly.

Mentos Wardrobe Malfunction

Printul cu suporterul care aleargă dezbrăcat pe teren este destinat publicațiilor ESPN The Magazine și Sports Illustrated.

Mentos The Streaker

Sursă

 

close
Facebook IconTwitter Icon