TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by monica On April - 26 - 2012

Dacă ieri vă anunțam pe Twitter și pe pagina noastră de Facebook că modelul Charlotte Free a fost desemnată imaginea noilor rujuri Color Sensational The Popsticks pentru campania ce va debuta în vară, astăzi cei de la Maybelline România au lansat primul clip ce promovează aceste rujuri.

Maybelline New York - explozie de culori cu Popsticks

Noile produse promit buze ispititoare cu strălucire de acadea și beneficiază de un clip vesel și colorat la fel ca noile rujuri din gama Color Sensational. Imaginile cu piscina, colacul gonflabil, fetele îmbrăcate lejer  și înghețata pe băț care a fost probabil sursa de inspirație pentru aceste rujuri ce conțin pigmenți de culoare transparenți într-o formulă translucidă, anunță venirea iminentă a verii în ton cu campaniile Nivea Sun și Sprite despre care ați putut citi zilele trecute.

În lipsă de alte informații, deoarece  campania e de-abia la început, dar promitem să revenim pe măsură ce aflăm mai multe, vă las să vă bucurați de explozia de culori din toate cele șapte nuanțe ale noilor rujuri Popsticks din gama Color Sensational de la Maybelline New York.

close
Facebook IconTwitter Icon