TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by monica On July - 17 - 2012

Ne putem da seama din denumire că Lung Cancer Alliance este o organizație ce constituie din 1995  o sursă de informare de încredere în ce privește riscul de îmbolnăvire, metode de screening, diagnostic și tratament vizavi de cancerul la plămâni.

De curând au lansat o campanie de informare și conștientizare prin intermediul site-ului NoOneDeservesToDie.org, patronat de aceeași organizație, campanie care dorește să sublinieze un fapt cunoscut de toți și anume că boala nu face discriminări, iar numărul persoanelor afectate de cancerul la plămâni este mai mare decât al celor care suferă de forme de cancer de sân, la colon sau prostată, reuniți la un loc.

O astfel de campanie nu este ceva nou și există multe organizații cu scopuri similare și care, toate, atenționează asupra faptului că o boală gravă nu iartă pe nimeni, iar un plus de atenție și informare nu strică niciodată. Această campanie mi-a atras atenția prin categoriile de persoane alese pentru print-urile campaniei și care mi-au amintit că acestea sunt adesea ținta comentariilor răutăcioase și odioase care circulă tot mai des în online și care evidențiază răutatea gratuită ce zace în unele persoane ce se ascund în spatele anonimatului oferit de Internet.

Agenția Laughlin Constable din Chicago a redat ideea campaniei, că nimeni nu merită să moară, în imaginile de mai jos în care a selectat diverse categorii de persoane cărora li se pun niște etichete ce îi diferențiază de restul oamenilor și care adesea sunt discriminați din pricina alegerilor pe care le-au făcut.

Astfel, au fost aleși iubitorii de pisici,

Cat Lovers

Sursă

Mătușile în vârstă, un pic țăcănite,

Crazy Old Aunts

Sursă

Persoanele cu o moștenire genetică bună,

Lung Cancer Alliance Cine merită să moară

Sursă

Hipsterii,

Hipsters

Sursă

Îngâmfații

Smug

Sursă 

Și persoanele cu tatuaje.

Tattooed

Sursă

Această idee de nediscriminare ar trebui extinsă în viața de zi cu zi și ar trebui să reținem că nimeni nu e perfect și că toleranța și dragostea de semeni trebuie practicate fără limite.

close
Facebook IconTwitter Icon