TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by monica On November - 14 - 2012

Zilele trecute a avut loc premiera primului spot TV din istoria mărcii de lux Louis Vuitton, intitulat, având în vedere specificul brand-ului, cât se poate de sugestiv : ”L’Invitation Au Voyage“.

Marc Jacobs a ales-o pe supermodelul Arizona Muse să fie protagonista aventurii îndrăznețe, dar pline de glamour din clipul publicitar realizat de duo-ul alcătuit dintre un fotograf și regizor, respectiv Inez Van Lamsweerde și Vinoodh Matadin.

Louis Vuitton – invitație la o aventură inițiatică

Parisul și misterele sale furnizează decorul, iar muzeul Luvru este scena pe care se desfășoară aventura tinerei protagoniste. Pentru că de-a lungul secolelor, la Luvru s-au țesut cele mai minunate intrigi, tânăra misterioasă pătrunde în acest templu universal unde intră în contact cu operele marilor maeștri italieni și cu Mona Lisa. Înarmată cu o cheie, ea se află pe urmele secretului închis într-un cufăr Louis Vuitton, vechi de 150 de ani, fără să știe că la rândul ei este urmărită din umbră.

Pentru a afla deznodământul aventurii (ce secret se ascunde în cufăr și cine este urmăritorul tinerei), dați curs invitației unei mărci legendare de a porni într-o călătorie de neuitat.

close
Facebook IconTwitter Icon