TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by alexandra On April - 28 - 2012

Miercuri – 27 aprilie, la Thomas Antiques, s-a ținut evenimenul de lansare al primei imprimante cu scanner 3D din lume, HP LaserJet TopShot Pro M275 . Ca mod de promovare a evenimentului, totul a început cu niște teasere despre care am scris chiar pe blogul meu. În al treilea plic era, așadar, o invitație pentru acest eveniment.

Micul teaser mi s-a părut drăguț, interesant, iar evenimentul în sine a fost plăcut și bine organizat. Ca de obicei, plin de oameni din IT, camere de filmat, dar cel mai mult m-a fascinat imprimanta. Sunt pasionată de tehnologie, știți bine asta și orice gadget nou și bun mă incită.

La prezentare s-au scanat diverse obiecte, de la broșe la ursuleți de pluș și camere foto. O să pun mai jos comunicatul de presă cu mai multe detalii referitoare la ceea ce face imprimanta, deocamdată comentez evenimentul și puțin modul de promovare. De fapt, imprimanta asta nu cred că are nevoie de prea multe reclame, sinceră să fiu. Am impresia că este un produs atât de nou, interesant și util încât se va vinde singură. Cred că sunt foarte multe domenii care ar putea profita de ea și nici măcar nu costă mult – în jur de 1500 de ron.

Totuși, fac un exercițiu de imaginație și vă spun cum aș face eu o reclamă pentru un astfel de produs. Mi-am luat acum un minut să mă gândesc și prima idee care mi-a venit în minte a fost un spot TV.

Ei doi merg la întâlnire, el îi oferă ei un trandafir. După întâlnire, fata ajunge acasă și scanează trandafirul, în timp, trandafirul se ofilește, dar poza rămâne. Apoi primește de la el o cutie de bomboane și tot așa, până la inelul de logodnă. Ea face poze cu imprimanta, apoi după cum înaintează relația și ei îmbătrânesc împreună și trec prin viață, ultimele cadre arată cum se uita la un album cu aceste obiecte scanate – inelul de logodnă, papionul lui de la nuntă, verighetele, primul ciorăpel al primului lor născut etc. Aș face apel la partea sensibilă a omului, dar foarte bine se poate merge și pe partea de business, e chiar foarte ușor să faci reclamă la așa ceva pentru că este un produs nou și bun din punctul meu de vedere, așa cum spuneam și mai devreme.

În fine, revenind la eveniment, am încercat și eu imprimanta și mi-am scanat cerceii (făcuți de mine) chiar de mai multe ori. Fata de acolo, care se ocupa cumva cu ”trainingul” și care îți arăta cum funcționează a fost foarte drăguță și m-a îndrumat. Și da, dacă aș avea o imprimantă din asta, mi-aș scana probabil toate obiectele din casă care ar încăpea în tăvița aceea.

Până una alta vouă cum vi se pare ideea mea pentru reclamă? Voi cum ați promova o astfel de imprimantă?

Mai jos vedeți cum mi-am scanat cerceii, poate vă simțiți mai inspirați după ce vedeți cum funcționează :D

 

Comunicat de presă:

Bucureşti, 25 aprilie 2012 – HP anunţă lansarea în România a HP LaserJet TopShot Pro M275, primul multifuncțional din lume capabil nu doar imprime sau să copieze în culori la calitate profesională, cât mai ales să scaneze şi să copieze o multitudine de obiecte 3D.

Cu ajutorul unui sistem unic și inovator cu o cameră amplasată pe un braț mobil, HP TopShot fotografiază obiectul tridimensional ales din mai multe unghiuri. Un total de șase imagini sunt captate per scan sau copie, prin declanșarea succesivă a unui set de trei flash-uri de lumină din unghiuri diferite și încă trei de ambient cu niveluri de expunere variate. Toate acestea sunt combinate automat pentru a produce o imagine de calitate profesională fără reflexii sau umbre nedorite.

HP TopShot reprezintă cea mai simplă şi directă modalitate prin care utilizatorii pot transpune obiecte 3D în imagini digitale clare şi realiste, pe care le pot partaja apoi cu uşurinţă cu alţi utilizatori. Gândit pentru a ușura activitatea IMM-urilor sau a micilor întreprinzători, noul HP LaserJet TopShot Pro M275 le permite acestora să scaneze ușor și să trimită către Internet, în timp real, imagini cu produsele dorite. Utilizatorii pot renunţa astfel la sesiunile foto dedicate şi pot folosi exclusiv HP TopShot pentru a realiza imagini digitale cu produsele pe care doresc să le promoveze, putând să creeze, cu minimum de efort şi costuri, diferite materiale promoţionale de calitate profesională.

Noul HP TopShot se dovedeşte a fi o soluţie la fel de eficientă indiferent de domeniul de activitate al utilizatorilor. Fie că este vorba despre bijuterii lucrate manual, jucării, prăjituri, obiecte decorative sau componente electronice, tehnologia pantentată HP de procesare a imaginii asigură uniformitatea și acuratețea culorilor pentru fiecare scanare, indiferent de condițiile ambientale de lumină. În plus, cu ajutorul software-ului încorporat HP Scan, utilizatorii pot elimina fără probleme chiar și fundalul imaginii scanate, păstrând doar reproducerea obiectului în sine. Astfel, imaginile scanate pot fi folosite imediat, fără a necesita alte operațiuni complicate de editare foto.

HP LaserJet TopShot Pro M275 permite, de asemenea, accesul utilizatorilor la o gamă largă de aplicații online cu ajutorul cărora pot posta, trimite sau imprima documente și imagini direct de pe internet, fără a avea nevoie de un PC.

În plus, noul multifuncțional HP încorporează tehnologia HP ePrint, permițându-i astfel oricărui utilizator să imprime din mișcare, de oriunde și orice moment, folosind orice dispozitiv mobil conectat la Internet cu ajutorul căruia trimite un simplu email către adresa specifică a echipamentului. HP LaserJet TopShot Pro M275 include, de altfel, și soluția de imprimare AirPrint™, ce permite imprimarea wireless direct de pe orice iPad™, iPhone® şi iPod touch®.

În același timp, HP LaserJet TopShot Pro M275 poate fi utilizat pentru scanarea rapidă și fără probleme a unui număr mare de documente, cărți, ziare sau fotografii. Cu ajutorul aplicațiilor web integrate, imaginile pot fi trimise direct către contul de Google Docs al utilizatorului de unde pot fi apoi imprimate sau trimise mai departe, totul fără a deschide un calculator.

O altă caracteristică menită să ajute companiile mici este funcția ce permite scanarea simultană a mai multor cărți de vizită și includerea automată a informațiilor de pe ele în bazele de date ale companiei. Practic, toate informațiile de contact cuprinse într-o carte de vizită sunt salvate automat de HP TopShot în câmpurile potrivite dintr-o bază de date internă, eliminând astfel complet transferul manual de date.

HP LaserJet TopShot Pro M275 este disponibil în rețeua de distribuitori autorizați HP din toată țara. Pentru mai multe informaţii referitoare la caracteristicile şi preţul echipamentului, vizitaţi www.hp.ro.

close
Facebook IconTwitter Icon