TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by monica On April - 24 - 2012

Cu trei zile înainte de prezentarea oficială din cadrul Salonului Auto de la Beijing din 23 aprilie, Lamborghini a lansat un teaser pentru noul model ce urma să fie văzut pentru prima dată în cadrul evenimentului menționat. Cunoscătorii știu deja că este vorba de  noul SUV Urus al mărcii italiene.

Lamborghini Urus - teaser cu cele patru elemente ale naturii

Lamborghini Urus este al treilea model din gama supersport alături de Aventador şi Gallardo și asteptările sunt mari în ceea ce îl privește, deoarece italienii își doresc mărirea vănzărilor și triplarea producției odată cu introducerea acestui nou model.

Detaliile tehnice, respectiv propulsia asigurată de un motor V8 twin-turbo plus un sistem hibrid și puterea totală în jur de 600 CP, prezintă noul SUV ca pe o adevărată forță a naturii, motiv pentru care cei de la Automotive au apelat la cele patru elemente ale naturii când au creat clipul pentru TV. Este vorba de un teaser care îndemna astfel publicul chinez să meargă la Salonul Auto de la Beijing pentru a vedea despre ce model Lamborghini era vorba.

Clipul mi se pare bine realizat, chiar incitant, efectele speciale sunt mai mult decât ok, însă o mare parte din cei ce l-au văzut, îl consideră plin de clișee, nu aduce nimic spectaculos și sunt nemulțumiți de un detaliu care apare chiar la sfârșit. Voi ce părere aveți?

 

close
Facebook IconTwitter Icon