TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by monica On March - 27 - 2012

În urmă cu doar câteva ore a apărut prima imagine din campania “Lady Dior” pentru 2012. Purtătoarea de cuvânt pentru linia de genți “Lady Dior” este actrița și cântăreața Marion Cotillard, devenită celebră după ce a primit în 2008 premiul Oscar pentru rol principal în filmul “La vie en rose“.

Lady Dior 2012 - prima imagine din campanie

Colaborarea dintre actriță și casa de modă Dior a început în 2009 când Marion Cotillard a fost aleasă să reprezinte linia “Lady Dior” și a apărut într-um mini-film online, regizat de John Cameron Mitchell unde interpretază un personaj fictiv, creat de John Galliano. Din această campanie a rezultat și o colaborare muzicală cu formația britanică de indie-rock Franz Ferdinand pentru piesa “The Eyes of Mars“.

În campania nouă din 2012 pentru aceeași linie “Lady Dior“, avem o imagine cu actrița pozând cu o geantă a acestui brand pentru fotograful Peter Lindbergh într-o sedință foto ce s-a desfășurat la Paris. În această fotografie, Marion Cotillard “întruchipează o femeie șic și independentă, cu un stil captivant și o eleganță senzuală, alături de o geantă emblematică Lady Dior în varianta din rafie și piele de crocodil” potrivit casei de modă.

Așteptăm cu nerăbdare și restul campaniei!

Sursă informații
Sursă foto

 

close
Facebook IconTwitter Icon