TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by monica On April - 21 - 2012

E week-end, vremea e prietenoasă, numai bună pentru plimbări. Vă propun să dăm o fugă, virtual, până la Coffee Inn în Vilnius, Lituania. De ce tocmai acolo? Pentru că ei se promovează ca un local unde cafeaua e sacră, iar afirmația ne-a stârnit curiozitatea.

Prezentarea oficială ne spune că localul e amplasat central în Vilnius, e mereu plin de studenți și tineri, cafeaua e cel puțin la fel de bună ca la Starbucks, iar produsele de patiserie și sandvișurile sunt delicioase, personalul e mai amabil decât în alte părți și că, în general, atmosfera e atât de primitoare și relaxată, încât nu îți mai vine să pleci. Turiștii sunt însă de altă părere: un local obișnuit, chiar fad, cafea banală, unele preparate nu conțin ingredientele și aromele din prezentare; în concluzie nu au fost impresionați și nu recomandă Coffee Inn, în cel mai bun caz merge de o singură vizită.

Hmmm…..nu sună prea grozav. Însă afișul creat de agenția Not Perfect | Y&R din Vilnius e plin de imaginație și atrăgător cu cafeaua amplasată în mijlocul unui vitraliu, adorată de tineri și care afirmă că e lucru sacru. Eu subscriu și propun să mergem la fața locului să vedem cum stă treaba cu Coffee Inn din Vilnius, Lituania.

La Coffee Inn cafeaua e sacră

close
Facebook IconTwitter Icon