TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by monica On May - 22 - 2012

Kit Kat a lansat de curând un spot publicitar nou pentru Kit Kat Chunky. Acesta poartă semnătura celor de la JWT Dubai și punctează o campanie discriminatorie, vor spune unii, dar amuzantă, care are ca subiect reducerea foamei la tăcere.

Kit Kat Chunky reduce foamea la tăcere

Kit Kat Chunky are un gust puternic de ciocolată, completat de textura ușoară a napolitanei, există în mai multe variante (englezii au ales în iarnă pentru producția permanentă a celei cu unt de arahide din cele patru opțiuni în ediție limitată pe care le-au avut la dispoziție), promite să potolească rapid foamea și este, bineînțeles, alegerea ideală atunci când vrei să iei o pauză.

Suntem siguri că pe parcursul realizării spot-ului, nicio persoană nu a fost rănită și toate drepturile omului au fost respectate. De asemenea, realizatorii lui ne asigură că piticul din clip este o metaforă și nu face aluzii la statura anumitor persoane. Cu sau fără Kit Kat, eu zic să luăm o pauză și să vedem noul spot publicitar pentru Kit Kat Chunky, realizat de JWT Dubai.

close
Facebook IconTwitter Icon