TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by monica On July - 31 - 2012

Campania Kellogg’s ”From Great Starts Come Great Things” a ajuns la apogeu odată cu difuzarea primului spot publicitar dedicat Jocurilor Olimpice din acest an și care o are ca protagonistă pe înotătoarea Rebecca Soni.

Kellogg’s pentru un mic-dejun olimpic

Această campanie marchează o premieră pentru brand-ul de cereale prin difuzarea spotului mai sus-menționat în timpul ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice, difuzate pe canalul de televiziune NBC. De asemenea, campania Kellogg’s punctează și la categoriile importanță și amploare prin apariția a opt atleți și a legendarei Summer Sanders (fostă olimpică la înot, actual comentator sportiv și reporter) și prin desfășurarea ei la nivel digital, pe rețelele de socializare, dar și prin surprizele oferite de cutiile de cereale.

Spot-ul de mai jos a fost realizat de Leo Burnett și o are ca protagonistă pe Rebecca Soni, una din reprezentantele echipei de înot a Statelor Unite și triplu medaliată la ediția precedentă a Jocurilor Olimpice. Clipul publicitar redă conceptul în jurul căruia a fost realizată campania  ”From Great Starts Come Great Things” și anume că, intr-o competiție sportivă, începutul este la fel de important ca  sfârșitul.

Cu alte cuvinte, rezultatul depinde de start, iat spot-ul celebrează caracterul promițător al oricărui început, iar cerealele Kellogg’s împărtășesc același crez, că o zi bună se cunoaște de dimineață odată cu un mic-dejun consistent și sănătos, important pentru noi toți, dar mai ales pentru un sportiv.

Știați că:

Părinții Rebeccăi Soni sunt de origine maghiară și au emigrat din Cluj-Napoca  în 1980?

Filmările s-au desfășurat la un bazin din Commerce, California și au solicitat prezența Rebeccăi Soni timp de 16 ore însumate pe parcursul a două zile?

Pentru că s-a filmat din mai multe unghiuri, Rebecca Soni a fost nevoită să coboare, să urce sau să stea pe block start de 50 ori?

close
Facebook IconTwitter Icon