TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by monica On February - 18 - 2013

Colaborarea dintre Jaguar și  artista Lana Del Rey, începută anul trecut, este una dintre cele mai mediatizate și urmărite îndeaproape de presa de specialitate. Săptămîna trecută a avut premiera videoclipul pentru ”Burning Desire“, piesă ce va asigura coloana sonoră a unui scurt-metraj ce va fi lansat de Jaguar în viitorul apropiat.

Jaguar și Lana Del Rey lansează videoclipul pentru Burning Desire

Jaguar și Lana Del Rey lansează videoclipul pentru Burning Desire

Mini filmul, intitulat ”Desire“, va fi lansat la primăvară și va fi scris și regizat de Adam Smith. Rolul principal va fi deținut de actorul din Homeland, Damian Lewis, care îl va interpreta pe Clark, un personaj care livrează mașini și care dă de bucluc după ce întîlnește o femeie în deșert.

Pentru mai multe imagini din culisele filmărilor pentru “Desire“, doritorii nu au de făcut decît să urmărească pagina de Facebook și contul de Twitter al Jaguar.

Cu privire la videoclipul ”Burning Desire“, care a fost lansat concomitent pe YouTube și pe site-ul dedicat modelului F-TypeIan Armstrong, directorul de comunicare de marketing la nivel global pentru Jaguar, a declarat că acesta reflectă “capacitatea unică a artistei de a evoca și reinterpreta estetica unor vremuri trecute atît pentru ea, cît și pentru F-Type“.

sursă

close
Facebook IconTwitter Icon