TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by alexandra On July - 17 - 2012

IKEA este brand-ul internațional care a făcut furori în peste 40 de țări. Compania suedeză a fost fondată în 1943, numele fiind alcătuit din inițiale. IKEA împrumută de la fondatorul său primele două litere -  Ingvar Kamprad, E de la numele fermei unde a crescut acesta – Elmtaryd și numele satului în care era ferma - Agunnaryd.

IKEA

În România, singurul magazin IKEA este cel din Băneasa, de lângă București. Acesta a fost inaugurat pe 21 martie 2007 și s-a poziționat și la noi, ca și în afară, ca o firmă cu mobilier ușor de asamblat ce oferă o soluție pentru orice lipsă de spațiu.

Spotul de mai jos poate părea ambiguu la început, însă deznodământul clarifică ideea pe care au mers cei de la McCann Erickson New York îndrumați de regizorul Olivier Babinet. Deși trebuie să îi sancționez în mod indirect pentru lungimea cam mare a filmulețului, recunosc că atunci când am terminat de văzut despre ce e vorba mi s-a părut ingenios realizat.

Nu e tocmai printre cele mai bune spoturi, însă se încearcă o altă abordare și e interesantă perspectiva unei lumi fără materiale textile.

close
Facebook IconTwitter Icon