TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by monica On September - 25 - 2012

Asocierea dintre o artistă populară și unul din cele mai populare brand-uri de îmbrăcăminte are ca rezultat o campanie așteptată cu sufletul la gură, susținută atât de curiozitatea pentru colecția toamnă-iarnă, cât și pentru imaginea și contribuția vedetei.

Este vorba de colaborarea dintre marca suedeză H&M și Lana Del Rey ce a fost anunțată la începutul verii. Am aflat atunci că frumoasa cântăreață va fi imaginea brand-ului într-o campanie glamour ce va cuprinde pe lângă print-uri și un mini film în care Lana va interpreta piesa “Blue Velvet“.

H&M și Lana Del Rey în Blue Velvet

Primele imagini realizate în cadrul ședinței foto au fost publicate la mijlocul lunii august, iar acestea o înfățișează pe Lana Del Rey purtând un amestec de piese vestimentare, de la pulovere din angora și colanți cu imprimeuri colorate, la rochii mulate și jachete din tweed. Fotografiile au fost făcute de Inez van Lamsweerde și Vinoodh Matadin și redau o “atmosferă L.A. întunecată în ton cu colecția toamnă-iarnă care se potrivește de minune cu stilul lui Lana Del Rey“, după cum a declarat Donald Schneider, directorul de creație al H&M.

Lana Del Rey pentru H&M

Foto: H&M

După cum au afirmat în comunicatul de presă, pe 19 septembrie a fost lansat mini filmul în care Lana Del Rey interpretează o melodie devenită clasică, “Blue Velvet“. Clipul a fost regizat de Johan Renck, iar atmosfera este tipică filmelor lui David Lynch, după cum bine au observat colegii de la Adrants.

Mini filmul a fost împărțit în mai multe spot-uri ce rulează deja pe micile ecrane, astfel că ne bucurăm că putem vedea în întregime clipul publicitar cu Lana Del Rey pentru H&M.

close
Facebook IconTwitter Icon