TimeForAds
Charlize Theron Ador Dior

Charlize Theron: Ador Dior

Coca-Cola propune o alternativa sanatoasa la retelele de socializare

Coca-Cola propune o alternativă sănătoasă la rețelele de socializare

O reclamă pe zi Nespresso - UMilk

O reclamă pe zi: Nespresso – UMilk

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-Benz

Dansul găinii, sursă de inspirație pentru cel mai recent spot Mercedes-BenzPosted by monica On May - 9 - 2013

Bradley Cooper este la ora actuală unul dintre cel mai bine cotați actori de la Hollywood. Și-a demonstrat talentul în mai multe genuri de film (Hit and Run, The Words), este figura centrală a unei serii de succes (The Hangover) și a făcut senzație cu rolul din Silver Linings Playbook  cu care a câștigat respectul critcilor de film și pentru care a fost nominalizat la mai multe festivaluri din domeniu.

Häagen-Dazs - jocul seducției cu Bradley Cooper și Jana Perez

Häagen-Dazs – jocul seducției cu Bradley Cooper și Jana Perez

foto

Telantul său de necontestat, dublat de o charismă hipnotizantă a atras atenția celor de la Häagen-Dazs care l-au numit ambasador de brand. Astfel, Bradley Cooper  ne zâmbește seducător din imaginile realizate pentru cea mai recentă campanie de promovare a înghețatei Häagen-Dazs.  În cadrul acesteia a fost realizat și un spot în care actorul în vârstă de 38 de ani și modelul Jana Perez ne dezvăluie arma secretă pentru un flirt reușit.

Bradley este prima celebritate care apare într-o campanie Häagen-Dazs și se potrivește perfect cu  brandul întruchipând eleganța și stilul”, a declarat David Clark, președintele companiei.

close
Facebook IconTwitter Icon